Costa Blanca I

Costa Blanca I

1. Byerne beskriver, hvor man finder museer, kirker, markeder, forretninger, restauranter, bodegas (vinkældre), sportscentre, golfklubber, strande, parkeringspladser og meget mere.

 2. Kirker dækker over både katedraler, basilikaer, almindelige kirker og deres historie.

 3. Markeder fortæller om de spanske markeder samt en ugeoversigt over, hvor man finder de forskellige markeder i området. 

Fås som papirbog og e-bog

Costa Blanca II

1. Borgene giver en beskrivelse af to velbevarede borge, og hvordan livet udfoldede sig på dem.

2. Festerne skildrer deres baggrund og betydning og forklarer, hvorfor man holder dem.

3. Museerne gengiver områdets begivenhedsrige historie. Flere af dem er spændende at besøge for både voksne og børn,

4. Parkerne dækker over både parker, temaparker og naturparker og er interessante for både voksne og børn. (Forskellen på parkerne er som: Parker = Fælledparken eller Frederiksberg Have. Temaparker = Tivoli eller Bakken. Naturparker = Amager Fælled eller Lille Vildmose).

5. Udflugter fortæller om en vingård, man kan besøge og andre fascinerende og smukke ture.

 Fås som papirbog og e-bog

Costa Blanca III

1. Kurbade beskriver badene, og hvor man kan finde dem, og hvilke sygdomme deres behandling kan afhjælpe eller lindre.

2. De varme kilder beretter om varme kilde, og hvilke sygdomme det saltholdige, varme vand kan helbrede eller lindre.

3. Informationer giver oplysninger om, hvor man finder Spaniens største natklub, interessante shows, IKEA, sprogskoler, hvide palmer og et galleri, hvor man kan lære at tegne eller male. Los Pandores er fæstninger, borge, klostre etc., der er ombygget til moderne hoteller og er spanske kulturperler i smukke omgivelser. 

4. Under praktiske oplysninger kan man se, hvor man booker fly og hotel eller lejer bil, hus/lejlighed. Der er også forklaring på, hvor man køber bolig i Spanien. Derudover beskriver bogen, hvor man fornyer pas, får vaccinationer, residencia og hjælp i tilfælde af tyveri, eller fornyer/ombytter sit førerbevis, og hvor man finder Patron /Ayuntamiento (Rådhuset).

5. Den Historiske baggrund fortæller om kendte personer, der har givet navne til gader, pladser, teatre, museer osv. Der er en afdeling om krige, som har haft betydning for Spanien, og endelig de dronninger og konger, som har regeret landet, og som der hentydes til i de to første bøger.

Fås som papirbog og e-bog

Køb af bolig i Spanien

Ønsker du at købe bolig i Spanien, har du to muligheder. Enten tager du på en arrangeret salgs tur eller flyver selv til Spanien og kører rundt og finder det sted, du kunne tænke dig at bo. Minibogen beskriver fordele og ulemper ved de to systemer, og hvordan du kommer med. 

Fås som e-bog

Finansiering af bolig i Spanien

Finansiering af bolig i Spanien forklarer, hvor man får sin finansiering, og hvilke faldgrupper, man skal passe på. Der er flere muligheder for finansiering af boligen.

Fås som e-bog

Møblering af boligen

Møblering af bolig i Spanien forklarer, om man skal tage sine egne møbler med eller købe på stedet og hvilke fordele og ulemper, der er ved det. Den giver også en beskrivelse af de forskellige muligheder for køb og serviceydelser.

Fås som e-bog

 

  • Fotoalbum

    I mit fotoalbum kan du se billeder fra mine bøger.

  • Gæstebog

    Læg en besked og fortæl mig, hvad du synes om min hjemmeside. Har du gode ideer til den, hører jeg gerne fra dig.